Tuesday, April 21, 2009

Malam ini...

malam ini..
aku berkunjung ke blog kegemaranku..
tiada perkhabaran nampaknya..
rindu aku padanya tak dapat dibendung..
rindu akan tulisannya..
rindu aku pada rencananya..
rindu aku akan keikhlasannya..

-just intro-

huhu..
ok..actually..malam ni aku nak share tentang Ghost season2..
Semalam..episod pertama drama ni disiarkan..
Pada mulanya, aku tak teringat pasal drama ni..aku sibuk*ayat yg betul 'syok' sebenarnya menonton Merlin..huhu*yg aku heran..boleh lak aku tak tekan-tekan button tv tu utk tukar channel lain macam kebiasaannya..ish!!sengaja je diri ni!!huhu
habisnya cerita itu, aku naik ke bilik ku..dan..seperti biasa..berkunjung ke blog-blog kawan-kawanku..huhu
sesampainya aku di blog Mr.ZA-Untuk Kawan-Kawan Yang Kita Suka!aku terus klik diruang komen..
sehinggalah aku baca komen seorang peminat si Bob ni-macam aku, tapi aku ni dah overlove..huhu*i'll definitely dont want to miss Ghost tonight-lebih kurang mcm ni lah post nya..huhu
dah tu..aku pun naik gila..tengok jam..it almost 11.30 pm..*which mean cerita tu dah habis..tak cukup dengan gila aku itu, aku ketuk pintu ana..sambil mengadu yang aku terlepas untuk menonton Ghost*dgn suara yg agak gedik aku rasa lorr!!haha..sekali-sekala mau gedik manja dgn ana..hehe reaksi ana sambil membalas aduan aku tu amat tidak memberangsangkan!!MySpaceini boleh menggambarkan situasi aku..huhu - makin sedih aku tau!!huhu
tak cukup lagi!!..aku mengadu dengan kak wyn..dimana dia ketika itu sedang mengalami tekanan perasaan..huhu..MySpaceini boleh menggambarkan keadaan kak wyn ketika itu..huhu - causes of overloaded of reading for the next examination paper..huhu
jawapan kak wyn juga agak tidak berperikemanusiaan..haha*kidding kak wyn..huhu
tiba-tiba..muncul satu azam baru*kak wyn tau kan..haha..syy!jgn bgtau org lain tau!!keep your mouth sealed!!huhu sejurus selepas itu..aku terfikir.."hah!nanti kan ada catch up tv online..huhu.." and..that's make me lil' better..!!MySpace

dan kini..kita kembali ke tajuk asal..
malam ini..
aku dapat 'catch up' first episode of the drama..yes!yes!!hehe..MySpace ini menggambarkan aku kembali waras..huhu
what a suprised!!drama ni memang best!sebab ada Zahiril Adzim ekh!!bukan-bukan..huhu..tapi..tak dinafikan..adanya Mr. Bob dalam drama ini dapat menyerikan lagi hatiku drama ini..huhu..
Misi Eza Azmi kali ni..helping a ghost of course..in the 'maybe' murdered case of a 'gothic look' girl..
Must watch this drama ya 'kawan-kawan'..penuh dengan debaran!*serius..huhu
terima kasih kerana sudi membaca coretan ni yang entah apa-apa..

5 comments:

♥Ch0c0late♥ said...

hahaha..
bru bce intro..
gue dh gelakk...
best r intro kmu...
huhuhu..:P

org pon dh tgk cite 2...
2 pon tgk on9...
hehe..:P
mmg best...
pnuh ngn debran...
;;)

nway..don't miss da next epi ya...
:P

nad said...
This comment has been removed by the author.
nad said...

best ker...
not bad ar...
but it still x se best season 1 nyer...
myb coz this season had just strted...
so klo nk tw best ke x,kne ar tgk till da end of all AP...rite misz qilaz..?

QiLaZ said...

yup!!
huhu..
nad ke yg komen ni..
jangan2 ana x??
huhu

QiLaZ said...

miss chocolate..
-i reply blik off blog ya-
haha