Friday, May 15, 2009

Me worry..

Menulis ibarat kita berbogel, apa yg kita tulis sebenarnya menunjukkan siapa kita. Oleh itu tulislah elok2.-Zahiril Adzim..

kadang-kadang tu, aku takut juga apa yang aku tulis dalam blog ni boleh buat orang fikir yang BUKAN AKU..

but for sure..orang di sekeliling aku tahu dan kenal siapa aku..cuma persoalannya..mereka kenal aku dengan mendalam atau tidak..itu sahaja..

aku sayang KAMU di sekeliling aku..SAYANG SANGAT!..

RINDU SANGAT-SANGAT DEKAT KAMU!!-jerit ni..huhu

post ni dah jadi macam luahan hati pulak da..huhu..

ok!!itu sahaja..ingat nak share marathon Korean Drama yang aku buat sepanjang minggu ni..huhu
tapi..nantilah..next post ya!!huhu..
see ya!!
=)

4 comments:

♥Ch0c0late♥ said...

yes...i know who u ar..
hihi..

ouh..statment itu mnkutkn gue...
tkt d cop sbgai pnulis bogel??
haha...
mybe..?
:P

syg kmu jgk...
:-*

syahril ramadzan said...

qila...ak tgh bogel nie....haha

eh ana tu yer2 je kte knal....
kang ak tnyer pasal qila,xterjawab die...haha

♥anachan♥ said...

eleh ko...
try r tnye..
insyallah...
aku pat jwb...
lalala~~
:P

QiLaZ said...

haha..
terimas kerana kenal siapa aku..huhu..
RINDU kat korang semua..huhu..
especially dak Chocolate tu..huhu.