Thursday, May 7, 2009

Holiday..

Waa...i am back!!MySpace
its feel good to tapping on this keyboard*its Ana's keyboard actually..best woo..harta benda orang lain kan..
huhu..berhabuk tak blog ni..takkan?!hehe..

btw, semalam ada niat nak update blog ni..tapi tak kesampaian kerana dah lewat sangat*dok asyik blog walking kat blog orang lain..hehe..

semalam, 6 mei 2009..pertama kalinya dalam hidup aku, aku memandu kereta berseorangan pada waktu malam*sebelum ni memang ada ayah/ibu/ana kat sit sebelah tu kalau berjalan-jalan kat mana-mana..huhu..mula-mula kecut woo..tak tahu kenapa..tapi lama-lama aku jadi berani dey!tapi tak lah seberani pabila memandu di siang hari..heheh..*Ana kata nak post pasal aku berdasarkan kejadian 'driving home to Segamat' pada hari ini-kejadian tu bukan kemalangan atau suatu yang menyalahi undang-undang jalan raya ye..hehe..tapi tak tahu lah..jadi ke tak dia tu..huhu

dan semalam juga..adalah pertama kali aku memandu kereta itu..setelah kereta itu menjadi hak milik aku..huhu..sebelum ni..kereta itu masih atas nama orang lain..tu yang best pandu kereta tu..selepas bertukar nama ni..macam dah tak best je lagi nak pandu kereta tu lorr..haha..tapi walaupun sebelum ni belum tukar nama..kereta tu memang dah menjadi milik aku tau!huhu..weird feeling..hehe

ades!semalam banyak hal nak dikongsikan kat dalam blog ni..hari ni dah tak ingat dah!hehe..
oh ya!!..now i remember..

esok...!!!aku akan bercuti ke Pulau Pinang..huhu..baru habis peperiksaan, terus pergi bercuti ya!!MySpacehehe..
3 hari aku di sana..mengikuti rombongan..bersama..Ana dan keluarganya*sesat pulak anak pakcik Mail ni ekh kat dalam family Encik Hamdan ni..huhu

selepas bercuti..aku dan ana akan balik ke Batu Pahat..stay there for awhile..then weekend, we will come back home..seorang pulang ke Segar-amat..seorang pulang ke Muar-a..huhu..

dan pasal kerja sementara untuk mengisi masa lapang ni..satu hal yang perlu diusahakan..huhu..rasanya hal ini harus dibincangkan selepas adikku Iqbal pulang setelah tamat semester 2 di politekniknya..MySpace

agak bosan ya..apa je yang aku post ni..huhu..

ok!thats all for now..

p/s: nanti aku update post ni semula..mau letak gambar 'cyunk' aku..huhu..tapi dia belum dimandikan lagi..nanti lah ekh..huhu..

8 comments:

♥Ch0c0late♥ said...

org tau npe cm dh x best bwk kete 2..
ermm...mybe coz dh de cik myvi kot..
kmu kn nk sgt bwk kete 2...
:D
kcik ati sang kancil tau...
hoho..
:P

QiLaZ said...

huhu...
viva je lorr..
myVi mahal sgt..hehe..
sang kancil tu tetap dihati..dia kan me 'cyunk' huhu..
sampai watashi kerja nanti baru cari yang lain..hehe..

chronicle badrul said...

oooo..........pg penang xajak aku pon...xpe2...

♥Ch0c0late♥ said...

huhu..silap..
ingt myvi.. :P

yeke tetap dhati...
tgk skit hti kmu..hoho..

org pon nk stu...
tp bkn viva...
nk myvi...bley..
:D

QiLaZ said...

huhu..Bad..tanya Ana..dia yang tak ajak ko!!!huhu..
Bkn aku...huhu..

QiLaZ said...

mana boleh Chocolate..!
pergi minta sama Sham..huhu..
x)

♥anachan♥ said...

haha..
mintk sham..
bnyak r...

nway..
sham mne nie..
tetbe ilang ingatan..
siyes...xtau...
lalala~~
:P

QiLaZ said...

buat-buat tau lak!huhu..
xP