Tuesday, June 16, 2009

Dorama Marathon

huhu..as i promise..here are the drama that i have been watch in a month..

first drama aku tengok..

My Lovely Samsoon


then..
Yuhee the Witch



after that..
Green Rose





next..
Boys over Flower
cerita ni adalah third version of the comic Hana Yori Dango*kira adaptasi dari komik lorr..huhu..versi pertama di buat oleh Taiwan-Meteor Garden, kedua oleh Jepun-Hana Yori Dango, dan Ketiga adalah cerita ini..from Korea..huhu




then..
My Girl..






Drama ni aku tengok memang ikut turutan tau!..tapi sebenarnya..ia diselang dengan beberapa filem..antaranya..

April Snow..



dan
Milionaire's First Love
handsomenya Hyun-Bin..huhu



Drama-drama ni semua Korea mali..cuma ada satu cerita yang aku pinjam from Auntie Zurin yang bukan Korean mali..
iaitu..
Underworld..

Walaupun ada diantara cerita ni yang sudah lama disiarkan di tv-tv rumah anda..ketahuilah anda bahawasanya..saya tidak berkesempatan untuk menontonnya..huhu..
serius semua cerita-cerita ni best..Underworld tu cam kurang best, tapi ok lagi lorr..huhu..

DVDs and CDs diatas semua hak milik Auntie yang aku pinjam..yang hak milik aku, dan dah berapa kali aku ulang tengok pula adalah..

Hanazakarino Kimitachie..
*cerita ni satu hari satu malam dah habis tengok..huhu..ni cerita Jepun mali ye, bagi mereka yang tak tahu..huhu..best sangat-sangat..kalau tak best aku takkan ulang tengokkan?!huhu..

then pada hari khamis lepas May 21,2009..aku beli 2 cerita/drama Korea lagi..bagi menambah koleksi aku yang baru punyai 2 cerita Korea..and that is Billie Jean My Love or Billie Jean Look At Me
and Worlds Within..

today..May 24, 2009..aku baru nak tengok episod 7 cerita Worlds Within tu..Billie Jean My Love tu..dah khatam tengok da..agak best lorr gek..tapi tak sebest cerita-cerita yang aku tengok sebelumnya..huhu..

ok!see ya..
-update-

aku berkesempatan untuk menonton dorama Hana Yori Dango
yang di copy oleh adikku Iqbal dalam notebook nya..huhu

and i got new dorama...its Biscuit Teacher & Star Candy
cerita ni memeng dah keluar 8tv..tapi aku tak berkesempatan untuk menontonnya..btw, i buy my own DVD of Boys Over Flower..ini kerana, cerita itu sangat best!!!haha..
that's all..daa

2 comments:

♥ch0c0late♥ said...

oh....
giler bnyk...
erm...
agk2..yg mne stu i nk sewe dlu ek..
huhu..


p/s: i x pat blik bp..i bzy "uruskn" adik2 i..u kn tau... sorg nk g asrma dh.. n sekor lgi ngh sarat "mngndung"..huhu..i hrap u phm...=P

*npe tetbe gne I n U nie..huh!*
lalala~
=P

QiLaZ said...

haha...
xP

mana-mana u boleh sewe dulu..
janji satu jam satu yar!!ekh??
huhu
=)