Monday, February 1, 2010

Kene Tagged lorh!!


huhu...dah lama tak update blog..

bukan sebab busy! tapi..kering idea la..huhu xP

so, bila ada bahan ni...suka lah!!huhu... Thanks Kak Wyn!!


Here it is....THE TAGGED!!


1. 1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded

nah!! sudah letak!


2. Make sure u take the pic n said it is from Aween.

Ok!!It's from Kak Wyn..


3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.

satu: Saya sedang bosan (sekarang!)

dua: Saya sayang ibu, ayah dan dua orang adik saya

tiga: Saya suka Hangul, Korea dan K-Pop

empat: Sejak saya jadi 'alien' dekat JB ni, saya suka bahasakan diri saya dengan 'SAYA'

lima: Saya suka jenjalan/melancong dan juga melencong!huhu

enam: Saya sangat independent! Kalau campak dekat mana-mana pelusuk Bumi pun, saya yakin saya boleh hidup punya!!ahaks xP

tujuh: Saya sayang semua orang yang sayang saya

lapan: Saya selalu resah gelisah kalau tak ada kerja..Sebab itu saya suka cari kerja!

sembilan: Saya selalu kering idea..sebab tu dah tak tahu nak tulis apa lagi nih!!hehe xP

sepuluh: Hah!!Saya sangat suka membaca..kalau dah memang tak tau nak buat apa la!!huhu..


4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog
ades!siapa ekh?

hah!

~ Miss Chocolate

~ Afiq-kun

~ dan sesiapa

~ yang mahu

~ la..


5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!
ok!! ageuseumnida!!

4 comments:

♥anachan♥ said...

tag ini akn ku buat ketika ade mase terluang ea..

=)

QiLaZ said...

ok deyh!

Muhammad Afiq said...

ak ditag?
haha..dh lme x men tag2 ni..
t ak wat k..=)

QiLaZ said...

tq2!!