Friday, September 11, 2009

Malam Khamis aku..

music playing: marilyn manson's song


Alkisahnya..

Semalam..aku dengan 4 orang bodyguard pergi hangout sama-sama. Mulanya, si Bodyguard A yang ajak keluar..
Nak pergi main bowling katanya. Then, when we reach there, the counter lady kata 'fully booked!'. So, tak jadi lah main bowling..Takpa yer Cik Bodyguard A, kita pergi lain kali ya!huhu

Kemudiannya, kami berlima buat round table, bincang untuk rencana kedua-ala2 Plan B lorr..huhu. So, sebulat suara semua kata pergi tengok wayang..Yeah!!Masa untuk NONTON!huhu..

Mulanya, semua macam hendak tengok the Final Destination-ya!saya belum nonton ini cerita..kerana atas sebab2 tertentu..huhu.. Tapi, selepas tiba di destinasi kami..masing-masing excited bila nampak ada cerita yang lebih baru..so, kami pun sepakat kata mahu tengok GAMER. Special Bodyguard aku kata dia dah tengok trailer movie ni, macam best..Dia kata.

So, we watched the movie!

Ops!lupa mahu selitkan beberapa babak sebelum kami nonton..di mana kami menunjukkan bakat masing-masing dalam bidang nyanyian..huhu Bodyguard A kata..Aku di rank yang ke-5..atau kata lain..paling tak best lorr!haha..-agak lancang di situ Bodyguard A!..tapi aku terima!aku masih belajar..huhu..for sure kalau nyanyi live tanpa mic, aku lorr yang menang!ada benar Bodyguard A?haha..


Point of view aku:

Gamer.

Boleh lorr..huhu. Maksud aku..BEST ok!..huhu..tapi aku tak tahu mahu bagi berapa bintang..hehe.. Aku syorkan orang-orang yang 'freaky gila games' tengok movie ni.. mungkin korang dapat keinsafan daripada movie ni..haha
joking only ya fellows..huhu

Ok!cerita aku..
Mula je tengok cerita ni, aku dah dapat agak..situasi ni sama macam aku tengok adik aku, abang2 saudara aku, kawan2 aku, dan tak terkecuali 'Muchuk' aku tu MAIN GAME! Gila!memang sebijik scene dia..cuma ganti orang2 yang ala-ala 2D tu ganti dengan orang 'real flesh & blood'..tu je. Masa tu tak terlintas lagi lah pulak akan ada orang yang kontrol mereka2 ni..tapi, tak lama sangat pun..aku figure it out..yang diorang ni, manusia biasa yang main/berlakon dalam game tu..game tu, namanya SLAYERS.
Gilalah!-lagi sekali ia keluar..korang bayangkan..manusia macam kita ni..berada dalam keadaan macam game2 perang yang korang main..then, diorang mati pun bukan mati hidup semula tau! just put your self into their place... tak macam $*&%^*@ lah pula kan?haha..

Untuk further/real review..korang baca kat SINI lorr yer..huhu..

btw, aku layan lagu Marilyn Manson ni pun lepas aku tengok movie ni..Marilyn Manson, ROCKS!


Ok!That's all for now. Thank you..




p/s: Bodyguard2 ku..Hope ya don't mind with this 'Bodyguard', that define you guys. Korang memang Bodyguards aku kan?hehe..Sayang korang lorr!

6 comments:

onel0ck said...

mcm best jerk cter gamer 2 qila...
huhu

QiLaZ said...

hehe..
boleh la..
awal2 cerita tu slow sikit..
masa klimaks dia mmg best woo.

H.A.K.E.E.M said...

citer ni bodoh!!! jgn tgk...20 minit plg membazir dlm hidop aku sbb tgk citer ni. sbb ape 20 minit je?? sbb lame tu je aku sanggup tggu sblom aku muntah..

QiLaZ said...

haha...
ko tengok bile ni??

syahril ramadzan said...

xpnah ak dgr org tgk wayang muntah....menggong nieh!!

ko wat pe ah dlm pgung kem??wt movie eh smpi mntah??

QiLaZ said...

haha..
aku tau sebab apa yien..

alasan dier..camera tu pusing2..jadi dia muntah..

tapikan..mereka2 yg dah tengok movie ni, takde sampai nk muntah2 pun..
Confirm ada udang di sebalik mee ni..haha
xP