Thursday, October 21, 2010

Ten Ten 11:14

Saya punya seorang pakcik. Pakcik saya baik orangnya. Dia seorang 'leader' yang baik. Orang yang sangat bertimbang rasa dan suka bersapa. Tetapi dia punya banyak masalah, dan boleh dikatakan sangat serabut. Walaupun dia 'control' ke'macho'an dia, saya tahu dia sangat serabut.Pakcik saya selalu tegur saya. Ok lah tu kan?!Tapi, dia sendiri serabut, nak tegur orang pulak kan! aish!Ada sekali serabut dia terserlah dengan meriah sekali..haha..sejak dari itu, dia diam sahaja. Jadi saya pun takut la nak bual-bual dengan dia..huhu.. Takut nanti dia buang saya..huhuTapi, pakcik takkan sanggup buang anak sedara dia kan?

ahaks..apa-apa je lah pakcik..

Saya tetap sayang pakcik walaupun pakcik suka main-main dengan anak sedara pakcik yang lain. Walaupun pakcik tetiba dah tak sayang saya..huhu..

Ala! Tak boleh!huhu..Pakcik tetap sayang saya kan?hik hik...-gedik-

Saya tahu pakcik akan tetap sayang saya sebab pakcik jaga saya dengan baik. Thank You Pakcik! ^^

p/s: Pakcik punya senyum tu...untuk saya je tau!jangan bagi pada anak sedara pakcik yang lain tau?!!!tau!!huhu..

p/s lagi: Lupa nak bagi 'warning'.....Kalau nak kahwin nanti pakcik bagitau anak sedara pakcik yang seorang ni dulu tau!!huhu.. T_T

ada lagi p/s: Erm...dap dup dap dup -bunyi jantung- takut la nak bagitau pakcik..Tak pe lah! Saya pun tak pasti lagi ni..huhu..

No comments: